A Maspex Olympos Kft. vadonatúj partnerként érkezik a Budapesti Jogászbálra

Igen széles és magas színvonalú kínálattal érkezik a Maspex Kft. az idei bálra, erről beszélgettünk Trömböczky Zoárddal.

Mik is lesznek a tételek, amiket kóstolhatnak majd nálatok?

Az általunk kiállított pultoknál a Budapesti Jogászbál vendégeinek lehetősége lesz kóstolni olyan prémium párlatokat, mint a Glenfiddich, a The Balvenie és a Monkey Shoulder whisky márkák. Ha egy frissítő Gin & Tonic-ra vágynak akkor a Hendrick’s pultnál a jól ismert uborkás Skót gin több variációját is megkóstolhatják, amennyiben pedig valaki szeretne figyelni a kalóriabevitelre a bál alatt is,  akkor a Bols Marine vodka standjánál várjuk egy üdítő vodkaszódára. 

Komoly nemzetközi márkák disztribútorai vagytok, miért fontos nekik megjelenni egy ilyen klasszikus eseményen, mint a Budapesti Jogászbál?

A Maspex Olympos Kft. Már egy jól ismert név a Magyar üdítőital piacon, azonban az elmúlt években az alkoholos italok területén is erős terjeszkedésnek indul a vállalat. Többek között a prémium szegmensben is jelentős márkákat képvisel a cég, így amikor először felmerült az együttműködés a Budapesti Jogászbállal, rögtön tudtuk, hogy egy ilyen magas presztízzsel rendelkező rendezvényen szeretnénk megmutatni az általunk forgalmazott márkákat. Úgy gondoljuk az a magas minőség amelyet a rendezvény képvisel, tökéletesen passzol a Maspex által forgalmazott márkákhoz. 

A Ti alapanyagaitokból készülnek a koktélok dr. Pálffy Lackó által, mik is?

Az estre készített koktélok jól ismert klasszikus italokból és kizárólag a bálra kreált alkotásokból állnak össze. Igyekszünk mindenki igényét lefedni, így a Monkey Shoulder pultnál Old Fashioned, illetve O.M.G – Orange Monkey Ginger koktélokkal készülünk, míg a Hendrick’s pultnál különféle Gin & Tonic variációkkal várjuk a kedves vendégeket. Ha pedig színes, gyümölcsös koktélokra vágyna valaki, akkor a Bols Marine pultnál Pornstar Martini és Blue Mule italokkal olthatja a szomját. Az est sztárja azonban a dr. Pálffy László által megálmodott Lawyer Negroni lesz, amely a Budapesti Jogászbál Signature koktélja, ezt a Hendrick’s pultban lesz lehetőségük megkóstolni.  

Van olyan trend, ami egy ehhez hasonló eseményen jellemző az italfogyasztás területén?

Gin & Tonic, minden mennyiségben. 😊 A Gin kultúra újabb reneszánszát éli Magyarországon és jól látható, hogy kifejezetten a prémium italfogyasztók terén abszolút domináns a Gin & Tonic fogyasztása. Ezt a Hendrick’s ginnel szeretnénk támogatni, hiszen ez a márka egy jól ismert és nagy múlttal rendelkező gin. Ezen kívül a prémium whisky szegmens növekedik egyre jobban, ezért több Single Malt whiskyvel is készülünk a vendégek számára.

Köszönjük szépen az interjút, találkozunk február 17-én a CXCII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász-és Művészbálon.

oldal tetejére

Hírlevél