Egy magyar tervező különlegesen szép munkái: a Boeleny táskák.

Lovas Nórával többek között arról is beszélgettünk, hogy mire érdemes figyelni a CXII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász- és Művészbál dress code-ja (black tie) kapcsán a táskák tekintetében.

Lovas Nóra

A Budapesti Jogászbál esetében első alkalommal köszöntünk női táskákat készítő manufaktúrát. Megtenné, hogy bemutatja, mivel is foglalkozik a cég?

A márka fő profilját a táskák alkotják, de egyéb kiegészítők, kabátok és lábbelik is megtalálhatók a termékpalettában. A termékek a legjobb minőségű kígyóbőrből készülnek, így garantált a hosszú élettartam, valamint a modern technológiának köszönhetően a kollekciók darabjai szinte bármely árnyalatban elérhetők. A Boeleny kígyóbőr kiegészítői egyedi varázst kölcsönöznek minden megjelenésnek. A Boeleny azokat a hölgyeket és férfiakat szólítja meg, akik kedvelik az egyedi, exkluzív darabokat, szeretnének kitűnni a tömegből és kiemelkedően fontos számukra a luxus minőség.

Önök miért gondoltak a velünk való együttműködésre?

A Boeleny márkát képviselve, rendkívül örülünk annak, hogy részt vehetünk a Budapesti Jogászbál rendezvényén. Számunkra a minőség és az elegancia mindig is kulcsfontosságú volt, és ezeket az értékeinket ültetjük át a kígyóbőr luxus táskáink készítésébe is, melyeket teljes egészében kézzel alkotunk. Ez a bál számunkra kiváló alkalmat kínál arra, hogy bemutassuk termékeinket azoknak, akik értékelik a kifinomultságot és a magas minőséget.

Mire érdemes figyelni a dress code (black tie) kapcsán a táska tekintetében?

A táska, mint kiegészítő kiemelkedő szerepet játszik egy estélyi ruhánál. Ha egy csillogós, flitterekkel díszített ruhát választunk az alkalomra, érdemes egy visszafogottabb táska mellett dönteni, hogy az összkép elegáns és kiegyensúlyozott legyen. Színben harmonizáló, de mégis visszafogott táska segíthet az összkép letisztultságában. Viszont, ha a ruha letisztultabb, akkor bátran választhatjuk az extravagánsabb, csillogósabb táskák bármelykét, ami feldobja az összhatást és kiemeli a megjelenést. Márkánk széles színválasztéka lehetővé teszi, hogy a táskák kivitelezésében rugalmasak legyünk. Akár matt árnyalatban, akár csillogós, fényes variációban is el tudjuk készíteni a táskát, hogy tökéletesen illeszkedjen az estélyi ruhához és a viselő egyéniségéhez. 

Mivel készülnek a bál napjára?

A bál napján exkluzív, új kollekciós táskákat készülünk bemutatni a résztvevőknek. A kedves érdeklődőknek lehetőségük lesz személyesen feltenni kérdéseiket a tervezést és kivitelezést illetően, illetve természetesen meg is vásárolhatják a számukra legkedvesebb darabokat. Egyelőre ennyit elárulhatok, de a többi legyen meglepetés!

Köszönjük szépen az interjút, találkozunk február 17-én a CXCII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász- és Művészbálon.

oldal tetejére

Hírlevél