Interjú Csabányi Attilával, a Bajor Sörház tulajdonosával

Csabányi Attilával, a Bajor Sörház tulajdonosával beszélgettünk többek között arról is, hogy milyen tételekkel készül a CXCII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász- és Művészbálra.

Hogy jött létre a Bajor Sörház?

A Bajor Sörházat a magyarországi sörpiac iránti elkötelezettségünk és a minőségi bajor sörök iránti szenvedélyünk hívta életre. A sör nagykereskedésünk sikere adta meg az alapot, hogy létrehozzunk egy helyet, ahol a sörök mellett a bajor gasztronómiai élmény is helyet kap. A célunk az volt, hogy egy olyan autentikus bajor hangulatú sörházat hozzunk létre, ahol a vendégek nem csak kiváló söröket, hanem a hozzájuk illő ételeket is élvezhetik.

Milyen fajtájú sörökkel találkozhatunk Önöknél?

A Bajor Sörház széles választékban kínálja a Hofbräuhaus Traunstein sörfőzde remekeit, amelyek között megtalálhatóak a klasszikus világos és búzasörök, valamint a különleges szezonális kiadások, mint például a Winterbier, amely a téli időszakban kínál különleges ízélményt. A szezonális sörök mellett a folyamatosan elérhető választékunk biztosítja, hogy minden vendégünk megtalálja a számára tökéletes ízt, legyen szó egy frissítő Hellesről, egy testes Dunkelről vagy egy aromás Weißbier-ről. Mindegyik sörünk közvetlenül a traunsteini sörfőzdéből származik, így garantálva az eredeti bajor ízeket és a magas minőséget.

Mi a legfőbb hitvallása a munkája során?

Hitvallásom, hogy a vendéglátásban a minőség és az autentikus élmény nyújtása a legfontosabb. A Bajor Sörházban arra törekszünk, hogy a vendégeink nem csak ízletes söröket és ételeket fogyasszanak, hanem egy darabot is megkóstoljanak a bajor kultúrából, amelyet oly nagy becsben tartunk.

A Bajor Sörház is ott lesz a CXCII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász- és Művészbálon, mint kiállító. Milyen sörökkel és hogyan készülnek az eseményre? Miért fontos a Bajor Sörház számára, hogy részt vehet egy ilyen eseményen?

A bálon a teljes sörválasztékunkból hozunk egy reprezentatív keresztmetszetet, beleértve a népszerű állandó söröket és a különleges Winterbier-t is. Különleges figyelmet fordítunk arra, hogy a sörök tökéletesen illeszkedjenek az esemény elegáns és ünnepi hangulatához. Számunkra fontos a részvétel, mert lehetőséget ad arra, hogy a jogász- és művészvilág képviselőivel is megismertessük a bajor sörkultúra élményét, és hozzájáruljunk az est felejthetetlen atmoszférájához. Köszönjük szépen az interjút, találkozunk február 17-én a CXCII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász- és Művészbálon. Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy bemutathatjuk a Bajor Sörház és a nagykereskedésünk által képviselt sörkultúrát egy ilyen előkelő rendezvényen. Szeretttel várjuk a vendégeket, hogy megkóstolják a bajor vendégszeretetet és a sörfőzés művészetét, amelyet mi oly nagy szenvedéllyel és büszkeséggel ápolunk.

Köszönjük szépen az interjút, találkozunk február 17-én a CXCII. Mercedes-Benz Hovány Budapesti Jogász- és Művészbálon.

oldal tetejére

Hírlevél