Részvételi feltételek

A Budapesti Jogászbál valamennyi résztvevője a regisztrációval tudomásul veszi és elfogadja az alábbi részvételi feltételeket.

  1. A rendezvényen való részvétel feltétele az online űrlap kitöltése a www.budapestijogaszbal.com weboldalon és a részvételi díj kifizetése a szervező (Bowman and Becker Kft.) felé, mely minden esetben átutalással, a rendezvényt megelőzően történik. Helyszíni regisztrációra, valamint díjfizetésre nincsen lehetőség.
  2. Az online kitöltött és leadott regisztráció nem minősül véglegesített regisztrációnak és részvételre nem jogosít fel.
  3. A regisztrálók elfogadják, hogy a rendezvény létszámlimittel kerül megrendezésre.
  4. A részvételi díj befizetésével a regisztrálók visszavonhatatlanul elfogadják, hogy a részvételi díj visszatérítésére az átutalást követő 5 mukanapot követően nincs lehetőség. 31 nappal a rendezvény előtt a (a bál közeliségére való tekintettel) a türelmi időszak megszűnik, visszatérítésre 5 munkanapon belül sincsen lehetőség.
  5. A rendezvényen való részvétel a résztvevők saját felelősségére történik. A rendezvény szervezői mindenben törekednek a résztvevők zavartalan és biztonságos szórakozásához szükséges feltételek megteremtésére, azonban a résztvevőknek felróható vétkes magatartásból származó egészségügyi, anyagi, erkölcsi és egyéb károkért felelősséget nem vállalnak.
  6. A résztvevők a rendezvény helyszínét annak tartozékaival együtt kizárólag rendeltetésszerűen használhatják, annak állagát kötelesek minden tekintetben megőrizni. A résztvevők a rendezvény teljes időtartama alatt a Budapesti Jogászbál szellemiségéhez, illetve a rendezvénynek otthont adó helyszínhez méltó viselkedést kötelesek tanúsítani. A résztvevők a felróható vétkes magatartásukból eredő esetleges károkért teljes anyagi felelősséggel tartoznak és tudomásul veszik, hogy velük szemben a rendezvény szervezői kárigényt érvényesíthetnek.
  7. A rendezvényen fénykép, hang- és mozgókép felvétel készül. A résztvevők a rendezvényen való részvétellel kifejezetten és visszavonhatatlanul hozzájárulnak őket ábrázoló képmás, illetve hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához, egyúttal vállalják, hogy ehhez kapcsolódóan bármilyen későbbi kártérítéstől, sérelemdíjtól illetve egyéb követeléstől lemondanak.
oldal tetejére

Hírlevél