Tombola

A szelvények értéke: 2000 Forint.

A tombolajegyeket az est folyamán hostesseinktől tudja megvásárolni.
A nyeremények összértéke több, mint másfélmillió forint.

Sok sikert kívánunk!

Online kihirdetett nyeremények

A nyertes szelvényeket az est háziasszonya, dr. Csisztu Zsuzsa bejelentését követően a Budapesti Jogászbál honlapján, alább közöljük.

Felajánló: Trinety Media Kft. (Tábor István)

2024. április 06. (11.00-22.00), Corinthia Budapest. 150+ magyar kiállító. 700+ magyar tétel. 100+ hazai csúcsbor és nemzetközi bor különteremben. Prémium párlat stand. Mesterkurzusok a Borkollégium oktatóinak vezetésével. Egész nap pop-up előadások magyar borokkal, prémium párlatokkal és sörökkel.
Értéke: 23 800 Ft

Felajánló: Trinety Media Kft. (Tábor István)

A kurzuson 7 különleges fehér tétel kóstolására kerül sor, ahol megtanulhatják a borok kóstolásának a folyamatát, szó esik majd a különböző technológiával készült fehérborok különbözőségeiről és hasonlóságairól, és arról, hogy mi határozhatja meg egy fehérbor színét, illatát és ízét. Szó lesz továbbá a legelterjedtebb fehér szőlőfajtákról, a fehérbortermő borvidékekről, és ezek jellegzetes jegyeiről. A 7 bor egyediségét kiemelve haladhatnak végig a gondosan összeállított borsoron, ahol egy karakteres száraz fehérbor nyitány után egészen a kései szüretelésű édesborokig vezet az út az este folyamán.
Értéke: 19 800 FtFelajánló: Trinety Media Kft. (Tábor István)

A kurzuson 7 különleges vörös tétel kóstolására kerül sor, ahol megtanulhatják a borok kóstolásának a folyamatát, szó esik majd a különböző technológiával készült vörösborok különbözőségeiről és hasonlóságairól, és arról, hogy mi határozhatja meg egy vörösbor színét, illatát és ízét. Szó lesz továbbá a legelterjedtebb vörös szőlőfajtákról, a vörösbortermő borvidékekről, és ezek jellegzetes jegyeiről. A 7 bor egyediségét kiemelve haladhatnak végig a gondosan összeállított borsoron karakteres, valamint könnyed gyümölcsös vörösborokhoz egyaránt szerencséjük lesz.
Értéke: 19 800 FtFelajánló: Trinety Media Kft. (Tábor István)

A kurzuson 7 különleges rozé tétel kóstolására kerül sor, ahol megtanulhatják a borok kóstolásának a folyamatát, szó lesz a különböző technológiával készült rozék különbözőségeiről és hasonlóságairól, és arról, hogy mi határozhatja meg egy rozé színét, illatát és ízét. Továbbá a rozé borok készítésének a folyamatáról, arról, hogy mitől rozé a rozé és mi az a siller, valamint az egyes szín és illatjegyek sajátosságairól egyaránt tanulhatnak majd. A 7 bor egyediségét kiemelve haladhatnak végig a gondosan összeállított borsoron a könnyed, a karakteres, a gyümölcsös, a gyöngyöző, valamint az igazi nyári rozékon át az este folyamán.
Értéke: 19 800 FtFelajánló: Bökő Pincészet

Balatonfüreden, mészkövön fekvő fiatal (6 éves) dűlő. Korán szüreteltük, 7 napig ázott héjon, majd préselés után 5 hónapig érleltük finomseprőn, kén nélkül. Spontán erjedést követően palackoztuk, minimális kén hozzáadásával (30mg/l).
Értéke: 8 500FtFelajánló: Bökő Pincészet

Tihanyi öreg tőkéken termett. 2 napig ázott héjon, majd a préselést követően, tartályban spontán erjesztettük. Erjedés után tartályban és hordóban érleltük. 5 hónapot töltött finomseprőn, kén nélkül.
Értéke: 8 500FtFelajánló: Bökő Pincészet

Balatonfüreden mészköves talajon fekvő fiatal telepítés, illetve csopaki, vörös homokköves talajon termett szőlő szolgált alapanyagául ennek a tételnek.
Több dűlőből válogattuk a termést, több szüreti időpontban. A spontán erjedés fahordóban és tartályban történt 50-50%-os arányban. 8 hónapig érett finomseprőn, majd minimális kén hozzáadása után palackoztuk.
Értéke: 9 500 Ft

 

Felajánló: Bökő Pincészet

Tihanyi öreg tőkéken termett, Zweigelt és Kékfrankos házasítás 80-20% arányban. A spontán erjesztés nyitott kádban történt, egész bogyókkal, 12 napot volt héjon, majd kipréseltük. Tartályban és hordóban, finomseprőn érleltük 10 hónapig, kén hozzáadása nélkül. 10 hónap elteltével, augusztusban palackozzuk minimális kén hozzáadásával (30mg/l).
Értéke: 9 500 Ft

 

Felajánló: Angyal Borászat

Angyal Borászat nemzetközi és hazai borversenyen aranyérmet nyert borai , valamint Tokaji borkülönlegességei
Értéke: 10 000 – 12 000 Ft

 

Felajánló: Fivérek Borbirtok

Amitől páratlan, hogy ez a fajta Merlot csak a mi szőlészetünkben található Magyarországon. A fajta Franciaországból lett behozva és ott is csak egy kis területen termesztik, fajta védelem alatt áll. A fajta neve – Chocolat Merlot -. Ahogy a neve is engedi következtetni,egy kellemes keserűcsokoládés illat jellemzi, ízében pedig az étcsokoládés konyakmeggy jelenik meg. Még érési potenciállal rendelkező bor.
Értéke: 8 000 Ft

Felajánló: Fivérek Borbirtok

pincészetünk egyik legjobban keresett tétele.Mint az a borászatunkra oly jellemző,a kisérletezés itt is másban gondolkodtunk. A fajtát Olaszországban nagy becsben tartják, így az ottani technológia alapján készítettük első tételünket,amely azóta is töretlen sikernek örvend. Magas alkoholtartalommal bíró fehérbor,mely a tradicionális trendeknek felel meg. A fajtára jellegzetes illattal (gyömbér, körte, fehér virágok,méz ) .
Értéke: 15 000 Ft

 

Felajánló: Fivérek Borbirtok
Nagy becsben tartott borunk.12 hónapot első,6 hónapot másod töltésű magyar tölgy hordóban érleltük, ezután pedig palack érlelésre került sor. Feldolgozása válogatott, kézi szürettel történt. Erjesztést követően, finom seprős érlelésen esett át. Mély rubin színű,nagy testű tétel, magas alkohollal, melybe szépen belesimul a savtartalom. Igazi ünnepi bor.

Felajánló: Tüske Pincészet

Cabernet franc Baranyavölgyi: a déli-délnyugati fekvésű három tábla egy palack/tőke terhelésű terület október végi szüretelésű termése. A teljes mennyiség nagyobbik része első-második töltésű öt hl-es fahordóban, a kisebbik része tartályban érik két-két és fél esztendőn át. Szeder-áfonya ízvilág jellemzi.
Kékfrankos Baranyavölgyi 2017: Egy éves (magyar tölgy) érlelés 12 hl-es fahordóban. Ebből kifolyólag intenzív szilvásság jellemzi ezt a telt, gazdag, jóivású frankost.

Felajánló: Tiffán Pincészet

A Kopár-dűlőben, szőlőtelepítés előkészítése során egy talajmunkát végző gép római kori sírkőtöredéket fordított ki a földből. Ez a 120×80 cm méretű kő egy Kr.u. 260-ban, 25 évesen elhunyt hölgy emlékét őrzi. Felirata így szól: „Luciae… candidae, coniugi carissimae….” (A szépséges Lucia-nak, a legkedvesebb hitvesnek) Pincészetünk 1999-ben palackozta az első dűlőszelektált házasítását a Kopárból, s mikor megfogant az ötlet („nevezzük el a bort erről a hölgyről!”), a múzeum vezetői a szöveg megfejtéséhez felajánlották nagylelkű segítségüket.
Értéke: 32 000Ft

 

Felajánló: Tiffán Pincészet

A szigorú szőlészeti technológia és alacsony terméshozam eredménye egy nagyon koncentrált, mégis friss és gyümölcsös bor, ami remekül kifejezi a fajta karakterét. Szigorú kézi válogatás után hőmérséklet-szabályzott acéltartályban erjedt két hétig. Ezt követően hosszan érleltük nagy Magyar ászokhordóban, a gyümölcsösséget előtérbe helyezendő, ahol a bor fejlődését kezelő eljárások nélkül, természetes úton ment végbe.

 

Felajánló: Tiffán Pincészet
1992-ben Tiffán Ede villányi borász doyen és két holland, Erik Sauter és Jan van Lissum felfedezte, hogy a cabernet franc szőlő Dél-Magyarországon is képes nagy kifejezőerőre érni. 1993 volt az első szüret éve az újonnan létrehozott 5 hektáros kézműves domaine-jükön. A szőlőültetvények a lankás dombok miatt feltűnő hasonlóságot mutatnak a burgundiakkal, ugyanakkor a mészkő altalajnak köszönhetően az északi Rhône-iakkal, valamint a bordeaux-iakkal, mivel a Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon és Merlot fajtákkal sokéves tapasztalatot szereztek.

 

Felajánló: Mátyás Pálinkaház
0,5 liter Mátyás Strong Coffee 37%, 0,2 liter szilvás Mátyás Keserű Likőr 33%, 0,2 liter classic Mátyás Keserű Likőr 33%, 0,2 liter meggyes Mátyás Keserű Likőr 33%, dísztáskában, 1db kupon
Értéke: 20 000 Ft

 

Felajánló: Mátyás Pálinkaház

0,5 liter Mátyás Irsai Olivér szőlő pálinka 40% és 0,5 liter Mátyás Szilva Pálinka, dísztáskában, 1 db kupon
Értéke: 20 000 Ft

 

Felajánló: Tejmadár

leírás: Egy 15000 ft- értékű ajándékutalvány amit a Westendben lévő üzletben levásárolható.
Értéke: 15000 Ft

 

Felajánló:  Zwack Unicum
Zwack Sándor saját kezű aláírásával ellátott díszdobozos zwack Riselva gyógynövénylikőr melynek az eszmei értéke felbecsülhetetlen
Értéke: 14 000 Ft

 

Felajánló: Prémium Gin

A LA SU MGO egy egzotikus recept szerint megalkotott ital, amelyben a mangó gyümölcsös aromája ellensúlyozza a boróka fanyar ízét. Mangó, boróka, csillagánizs, kardamom, citrom- és narancshéj, valamint levendula tökéletes elegyével készül, és kerül a kézzel sorszámozott palackokba.

Értéke: 17000 Ft

Felajánló: Prémium Gin
Night Passage gin kóstolót, amelynek keretében egy kiválasztott ország vagy régió ginjeit ízlelhetjük meg, a különböző gin-tonikokat kortyolgatva pedig a vendégek megismerhetik az adott márka történetét, valamint kulisszatitkokat is hallhatnak arról, hogyan jöttek létre a világ legegyedibb, sokszor csak kis tételben előállított ginjei.
Értéke: 37 000 Ft 

 

Felajánló: Nagy Antal
leírás: Nagy Antalról,a mindmáig utolsó világbajnokságon szerepelt magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya karrierjéről írt dedikált Nagy Könyv,melynek társszerzője sportjogász felesége.

 

TételNyertes

Winelovers Grand páros belépőjegy

Felajánló: Trinety Media Kft. (Tábor István)
Nyertes szelvény: 

2024. április 06. (11.00-22.00), Corinthia Budapest. 150+ magyar kiállító. 700+ magyar tétel. 100+ hazai csúcsbor és nemzetközi bor különteremben. Prémium párlat stand. Mesterkurzusok a Borkollégium oktatóinak vezetésével. Egész nap pop-up előadások magyar borokkal, prémium párlatokkal és sörökkel.
Értéke: 23 800 Ft

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Főnyeremények

A nyertes szelvényeket az est háziasszonya, dr. Csisztu Zsuzsa sorsolja ki a színpadon. 

Cihuatan Xaman

Nyertes szelvény: 0911

Felajánló: Premirum

Ex-Bourbon amerikai tölgyfahordóban érlelve, majd 1 évig maja Ceiba fahordóban érlelt 16éves rum . El Salvadorból származik.
Értéke: 50 000 Ft

Voucher

Nyertes szelvény: 0512

Felajánló: Lajvér Borászat

2 fő részére 1 éjszaka a Lajver Borbirtokon reggelivel együtt.
Értéke: 50 000 Ft

 

 Borkollégium – Bevezetés a borkóstolásba kurzus 2 fő részére

Nyertes szelvény: 1363

Felajánló: Trinety Media Kft. (Tábor István)

A képzés kiváló lehetőséget ad a borokkal most ismerkedők számára egy könnyed, jól befogadható ismeretszerzésre, ami során betekintést nyernek a borkészítés fő lépéseibe, a helyes kóstolás menetébe, és megismerkednek a főbb szőlőfajtákkal és borstílusokkal is 12 tétel kóstolása mentén.
Értéke: 60 000 Ft

 

1 db Mercedes-Benz EQE limuzin élményvezetés

Nyertes szelvény: 0467

Felajánló: Mercedes Hovány

 

1 db Mercedes-Benz EQE limuzin élményvezetés

Nyertes szelvény: 0087

Felajánló: Mercedes Hovány

 

1 db Mercedes-Benz EQE SUV élményvezetés

Nyertes szelvény: 0195

Felajánló: Mercedes Hovány

2 db meghívó a 2025-ös Budapesti Jogászbálra

Nyertes szelvény: 0172

Felajánló: Bowman and Becker Kft.
I. Kategória

Bang&Olufsen EQ fülhallgató pezsgő-arany színben

Nyertes szelvény: 0572

Felajánló:Bang&Olufsen Audióliving

Egy Kiváló minőségű prémium fülhallgató a Dán  Bang& Olufesentől, aktív zajszűréssel vezeték nélküli töltéssel és applikációból állítható hangzásvilággal
Értéke: 154 900 Ft 

 

Bang&Olufsen EQ fülhallgató fekete színben

Nyertes szelvény: 0219

Felajánló: Bang&Olufsen Audióliving

Egy Kiváló minőségű prémium fülhallgató a Dán  Bang& Olufesentől, aktív zajszűréssel vezeték nélküli töltéssel és applikációból állítható hangzásvilággal
Értéke: 154 900 Ft

 

Nyakék édesvízi gyöngyből

Nyertes szelvény: 0431

Felajánló: Royal Diamonds

Édesvizí gyöngyöket tartalmazó nyakék amely különleges színes drágakövekkel van díszítve
Értéke: 200 000 Ft

 

Stan Ahuja zakó

Nyertes szelvény: 0147

Felajánló: Stan Ahuja

400 ezer Ft értékű voucher amit fel lehet használni egyedi méretre készített zakóra. A stílust, az anyagot, a gombokat a nyertes választja ki. A Voucher  6 hónapig felhasználható.
Értéke:  400 000 Ft

Hírlevél