Vacsora egyeztetés

Beküldési határidő: 2024. február 9., csütörtök 10:00

Segítség a kitöltéshez

  1. Amennyiben hírlevelünkben található linkre kattintva érkezett oldalunkra, az összes, korábban megadott adatot (beleértve a választott menüt és megjelölt ételintoleranciát) előre kitöltjük, Önnek elegendő csupán ellenőrizni, illetve szükség esetén módosítani a választott menüsort.
  2. A vendégek sorrendje egyben az ültetési rendet is jelöli. A második vendég a legelső vendég balján, míg a harmadik vendég a második vendég balján (és így tovább) foglal helyet. Az ültetési rend a bálon ki lesz helyezve, de hostess kollégáink készséggel segítenek.
  3. Ha esetlegesen több regisztrációt adott le, a beküldést követően lehetősége lesz újabb űrlapot beküldeni, ott viszont az adatokat már Önnek kell megadnia.
  4. Kérjük, hogy regisztrációnként egy űrlapot küldjön be. Ha mégis több alkalommal kerül benyújtásra, automatikusan a legkésőbb beküldött adatokat vesszük figyelembe.
  5. Az ételintolerancia mezőt csak akkor töltse ki, ha rendelkezik érzékenységgel, egyéb esetben hagyja üresen.

A Budapesti Jogászbál 2017-ben a klasszikus bálok között elsőként vezette be a választható vacsora variációkat. 2024-ben Kanyó András Hilton executive chef az estélyre négy különböző négyfogásos variációval készül.

Interjú Kanyó Andrással

vegetariánus és gluténmentes fogások
Űrlap

Az űrlapot lezárták. Kérem, írjon e-mailt az info@budapestijogaszbal.com címre.

Hírlevél